Så hvem er Online Handyman?

Jeg hedder Jonas Napier, er Cand.Scient., far til 4 og tidligere prof. volleyballspiller.

De sidste 6 år har jeg arbejdet på min egen onlineforretning, hvor vi tilbyder TankeTræningsProgrammer til Børn og Forældre.

Programmerne udbydes på www.seditbarn.dk og formålet er at styrke trivslen for hele familien. Jeg ejer virksomheden sammen med Elsebeth, som er Psykolog og Mentaltræningsekspert.

I starten af 2021 lancerede vi en engelsk udgave, primært til det amerikanske marked: www.rewireaudio.com

2011-2018 arbejdede jeg som miljørådgiver/projektleder i rådgivende ingeniørfirmaer, inden jeg “tog springet” og blev selvstændig i slutningen af 2018.

1995-2010 stod den på volleyball, volleyball og volleyball - og det blev til 13 år på landsholdet og 5 år som udlandsprofessionel 2001-2006 i Holland, Portugal, Belgien, Tjekkiet, Italien og Frankrig.

Jeg er flere gange Danmarksmester, Pokalvinder og Nordisk mester i volleyball, samt Danmarksmester i beachvolley.

08-DEN-CRO6_1-640w-478h

Jeg har gennem hele sportskarrieren anvendt og eksperimenteret med forskellige former for mentaltræning, som jeg nu arbejder videre med i SE dit Barn og Rewire Audio.

Arbejdet med Online Handyman er en måde at gøre brug af alle de “skills” jeg har tilegnet mig som iværksætter, samtidigt med at det kan bidrage til finansieringen af min videre rejse. 

Så er DU iværksætter/virksomhedsejer og har brug for assistance til de MANGE forskellige typer opgaver en online forretning bærer med sig, fra en “iværksætterkollega” - så tøv ikke med at kontakte mig.

Book en tid til en uforpligtende samtale og lad os sammen finde frem til hvordan jeg kan hjælpe DIG videre...

 

Book tid nu